Moss Havn

Innholdsproduksjon for Moss Havn

Siden 2018 har jeg produsert innhold for Moss Havn og holdt nettsider og SOME kanaler oppdatert.

I dette pågående samarbeidet har hatt fokus på å dele informasjon fra havnen og vise frem hva aktivitetene til havna og hvilke ringvirkninger havnen skaper for regionen. For Moss Havn leverer jeg følgende tjenester:

Bildearkiv

Jeg oppdaterer jevnlig bildesamlingen til Moss Havn for å sikre at de har tilgang til relevante og profesjonelle bilder i forbindelse med pressemledinger, nyhetsartikler og informasjonsarbeid.

Filmproduksjon

Jeg lager informative filmer om aktuelle hendelser og prosjekter i havnen, som gir et visuelt innblikk i havnens virksomhet. De siste årene har vi laget en serie filmer, "Fra Moss Havn til butikkhyllene" der vi tar en nærmere kikk på hva som befinner seg i containerne som beveger seg over havnen. Under kan du se et eksempel på hvordan vi bruker kundereferanser til å presentere havna.

Nettsted- og sosiale medieoppdatering

Jeg hjelper med å oppdatere Moss Havn sin nettside og sosiale mediekanaler med ferskt og engasjerende innhold.

Mitt samarbeid med Moss Havn gir meg muligheten til å være en del av deres engasjerende arbeid innen miljøsatsning, bærekraft og teknologiske løsninger. Prosjektet leverer jeg i samarbeid med We Made som har bygget nettsidene i Webflow.

Dette sier havnesjef om samarbeidet:

"Moss havn har samarbeidet med We Made og Trygve Sørli i en årrekke knyttet til utvikling av nettsider og sosiale medier og produksjon av innhold til våre digitale plattformer og til bruk i øvrig markedsføring. Trygve er behagelig å samarbeide med. Han jobber godt selvstendig med de prosjekter vi er enige om og vi leverer et godt produkt på en effektiv og god måte."

-Øystein Høsteland Sundby

No items found.

Håper prosjektet falt i smak

Ønsker du hjelp med kommunikasjon, foto, film eller design til din bedrift?

Kontakt Trygve

Andre prosjekter