Portfolio

Sørg for at innholdet ditt lever – og leverer

Enten det er en selskapspresentasjon, rekrutteringsfilm eller annet markedsmateriell så handler det om å vise seg frem på en måte som vekker følelser, gleder og folk faktisk vil se.
Jeg er på ditt lag. Ofte blir jeg også en del av det. Om det så bare er for en kort periode eller lengre tid, kan jeg steppe inn og trå til med både rådgivning og produksjon.

Det trengs ofte en film – og er alltid behov for godt innhold. For å få til det kreves det mer enn bare et kamera og fint lys. Det trengs en person som vet hvordan slike historier bør fortelles. Ikke minst en som får folk i tale. Med lang fartstid fra reklame og kommunikasjon er jeg din mann – og kan fortelle din historie og budskap på en måte folk vil sette pris på – og svært ofte gir konkrete resultater.

Selv om film skal vekke følelser, er jeg opptatt av det kommersielle. Det betyr også at jeg liker å lage filmer som oppnår konkrete resultater.

Det vi lager skal vare. Når jeg tenker film, tenker jeg ikke bare en snutt som forsvinner, men helhetlig. I en produksjon får man da ofte både en film, innhold til egne hjemmesider, versjoneringer tilpasset sosiale medier. Ja, å brekke det hele om til artikler, kampanjer og mer kan jeg gjerne hjelpe til med. På den måten får blir produksjonen en lønnsom investering.


Ser prosjektene spennende ut?

Ønsker du hjelp med kommunikasjon, foto, film eller design til din bedrift?

Kontakt Trygve