Nordlyshytter

Miljøbilder for Nordlyshytter

Nordlyshytter trengte nye interiørbilder med mennesker for å bruke til markedsføring, hyttekatalog og nettsider.

Miljøbilder som gir liv til hyttene

Det har vært en givende opplevelse å samarbeide med Nordlyshytter, en fremtredende hytteleverandør som er en del av Faun, Norges største leverandør av hytter.

Nordlyshytter har alltid fokusert på å presentere sine hytter på en imponerende måte, og mange av bildene de bruker er 3D-genererte for å tydelig vise hver minste detalj av hyttene. Men de innså at det manglet noe viktig i bildene – menneskelige elementer som kunne gi en autentisk følelse og nærhet til hyttelivet.

Bygge bildearkiv

Min oppgave var å fylle på bildearkivet med ekte øyeblikk som kunne brukes sammen med illustrasjonene. For å oppnå dette, tilbrakte vi en hel fotodag på Norsk Hyttesenter på Hellerud, der Nordlyshytter har flere av sine utstillingshytter. I løpet av denne dagen skapte vi en rekke scenarier som inkluderte familier på kjøkkenet, barn som lekte, og mennesker som slappet av og leste. Målet var å fange den varme og koselige atmosfæren som er en viktig del av hyttelivet.

Gjennom vårt samarbeid har vi ikke bare bidratt til å gi hyttene liv og sjel, men også vist frem kvalitetene og mulighetene som Nordlyshytter tilbyr og bidrar til å formidle det unike ved Nordlyshytter til deres potensielle kunder i en kjøpssituasjon. Prosjektet ble gjennomført sammen med We Made.

No items found.

Håper prosjektet falt i smak

Ønsker du hjelp med kommunikasjon, foto, film eller design til din bedrift?

Kontakt Trygve

Andre prosjekter